Natuursteen Bouw & Interieur

Natuursteen is een materiaal dat uitermate geschikt is voor verschillende soorten bouwwerken. Dit dankt het materiaal voornamelijk aan zijn duurzaamheid. Zowel binnen als buiten blijft het natuurlijke product zeer lange tijd onbeschadigd, zelfs in de verschillende weersomstandigheden die Nederland kent. Bovendien is natuursteen vriendelijk geprijsd, waardoor uw keuze voor natuursteen als een slimme investering beschouwd kan worden.

Natuursteen is een ideaal materiaal om uw interieur naar eigen wens af te maken. Door de verscheidenheid aan soorten en kleurschakeringen is natuursteen goed te combineren met vele stijlen. Zo kunnen bijvoorbeeld wand- en vloertegels, keuken- en tafelbladen en openhaard schouwen van natuursteen uw huis verrijken met een tijdloos karakter.

Ook buitenshuis is het natuurproduct zeer geschikt. Het kan bijvoorbeeld goed gebruikt worden voor gevelbekleding en dorpels en neuten. Natuurlijk kan het buitenshuis ook gebruikt worden voor sierornamenten zowel aan het huis, als losse sieronderdelen voor bijvoorbeeld de tuin. Bij De Steentijd zorgen we er gegarandeerd voor dat het geleverde werk aan uw wensen voldoet.

Wij zijn als bedrijf niet alleen gespecialiseerd in het vervaardigen van natuurstenen objecten, maar kunnen deze ook restaureren. Onze ruime ervaring met verschillende soorten natuursteen zorgt ervoor dat wij praktisch elke restauratie klus aankunnen.

In de loop der jaren heeft De Steentijd een goede reputatie opgebouwd wat betreft het toepassen van natuursteen in de bouw. Naast particuliere opdrachten hebben wij ook gewerkt met architecten, (gerenommeerde) aannemers en de overheid. Onze reputatie hebben we te danken aan snelle levertijden, betaalbare prijzen, vlekkeloze afwerking van opdrachten en allerbelangrijkst het nakomen van afspraken.

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze diensten in de categorie ´bouwwerken´. Neem rustig een kijkje voor wat nadere informatie en vergeet niet dat u voor meer inspiratie van harte welkom bent in onze showrooms!