Diensten die wij leveren

De Steentijd kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Zo vervaardigen wij verschillende soorten gedenktekens.
We zijn ons bewust van de verscheidenheid in manieren van herdenken en nemen uw inbreng daarom serieus.
In overleg met u als opdrachtgever creëren we het gewenste ontwerp die vervolgens door ons gerealiseerd wordt

Naast gedenktekens vervaardigen wij ook verschillende stenen bouwwerken. Hierbij kunt u denken aan stenen interieuronderdelen zoals tafelbladen, aanrechtbladen, vloer- en wandtegels, openhaarden en meer. Wij beperken ons echter niet tot het interieur en kunnen u daarom ook van dienst zijn bij het vervaardigen van stenen bouwwerken bedoeld voor buiten. Hierbij kunt u denken aan gevelbekleding, maar ook aan monumenten en sierornamenten zoals standbeelden.

Voor een precies overzicht van onze diensten kunt een kijkje nemen op de pagina’s gedenktekens en bouwwerken.Grafmonumenten / gedenktekens
Natuursteen Grafmonumenten

Bekijk al onze grafmonumenten via de online gallerij. Natuurlijk hebben wij veel meer soorten grafmonumenten in onze showrooms staan. U bent van harte welkom.

bouw & interieur
Natuursteen Vloeren, Tegels, Badkamers

Badkamers, dorpels, vensterbanken, vloer en wandtegels. Dit zijn maar een aantal producten die wij kunnen leveren. Meer weten? Klik dan op de foto..

CNC bewerkingscentrum
Natuursteen CNC Machine

Wij zijn als een van de weinige bedrijven in de Benelux die de CMS G-Rex van Brembana bezitten. Dit is een CNC machine met 6 assen! Hiermee kunnen wij zowaar alles uit natuursteen maken!

natuursteen wiki
Natuursteen Wiki

Alles weten over natuursteen? Het ontstaan van natuursteen? Welke steensoorten bestaan er eigenlijk. Afwerkingen van natuursteensoorten en nog veel meer informatie.

3d scannen & printen
inFocus

Uw zelf of een geliefde in 3D laten scannen en daarna uit natuursteen laten maken? Alles is mogelijk bij de Steentijd.